Het werelddeel Oceanië is natuurlijk een magische droombestemming. Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Pacifische Oceaan. Een droomreis die je niet vaak maakt. Laat je verrassen door met name de ontspannen levensstijl die je ervaart en beleeft tijdens een ontdekkingsreis Down Under!

Ik wil ook een reis op maat

Droomreis Down Under

Australië en Nieuw-Zeeland zijn echte reislanden, terwijl de eilandgroepen Frans Polynesië, Fiji en de Cook eilanden oorden zijn voor de afsluitende strandvakantie. Door deze bestemmingen met elkaar te combineren, krijgt je echt het “hemel op aarde-gevoel“. De landschappen en bijzondere dieren die in Australië en Nieuw-Zeeland voorkomen, maken het buitengewoon aantrekkelijke landen voor natuurliefhebbers en ontdekkingsreizigers. Beide landen verschillen echter onderling sterk wat betreft de te beleven natuurervaringen . Daar waar in Australië de regenwouden, tropische kusten en woestijn overheersen, is Nieuw-Zeeland vooral gezegend met fjorden, vulkanen en bergen.

Een unieke combinatie. Eerst genieten van de ” City of Sails ” en de wijnen op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland. Vervolgens een exotisch verblijf op het tropische Fiji. Aldaar eerst verblijven aan de Coral Coast op het grootste eiland van de archipel, Viti Levu. Daarna met de boot naar het Likuliku Lagoon Resort voor een verblijf in een waterbungalow. Een paradijs midden in de Stille Oceaan.

Hoofdeiland Tahiti is het begin en het einde

Hoofdeiland Tahiti vormt het begin en einde van de reis. Verblijf in het luxe Inter Continental Tahiti staat voor genieten en verwennen in luxe. Na enkele dagen vliegen naar Moorea voor een combinatie van georganiseerde activiteiten. Zo maakt je een mooie safari per fourwheeldrive en heb je op de overige dagen keuze uit nog veel meer leuke en interessante activiteiten. Er is alle tijd en ruimte om te ontspannen en te genieten van de tropische bestemming. Weer na een aantal dagen vliegen naar Bora Bora‚ ook wel de parel van de Grote Oceaan genoemd. Ook genieten van het witte strand onder de voeten‚ vergezichten van de blauwe oceaan en rust, rust en nog eens rust. Samenvattend: droomeilanden.

Frans Polynesie

In Frans Polynesië, Fiji en de Cook eilanden kun je na de ontdekkingsreis bijkomen en genieten van witte stranden met wuivende palmbomen. Mogelijke activiteiten zijn snorkelen, zeilen of uitstapjes maken om kennis te maken met de lokale cultuur en originele bewoners. Enkele voorbeelden willen wij je niet onthouden:

Australië ontdekken? Nieuw Zeeland met Fuji

Tijdens deze reis verblijf je op Tahiti, Moorea en Bora Bora. Steeds enkele dagen een nieuw eiland verkennen en ontdekken. Luxe resorts en vooraf georganiseerde activiteiten maken deze reis afwisselend en heel ontspannen.

 

De binnenlanden, maar ook wereldstad Sydney?

De combinatie van ongerepte wildernis met bruisende steden. Met verblijf in luxe, sfeervolle accommodaties. De fly & drive reis start na aankomst in Melbourne, waar alle tijd genomen kan worden om deze schitterende metropool te verkennen. Met de auto wordt de reis vervolgd op weg naar Wilsons Promontory, bekend van de ongerepte stranden en prachtige rotsformaties. Vervolgens toeren over één van de mooiste kustroutes ter wereld,  de Great Ocean Road. Rijdend door het regenwoud van Otway National Park en regelmatig stoppen bij adembenemende baaien en bizarre steenformaties‚ zoals de Twelve Apostles en London Bridge. Vliegen van Melbourne naar de Red Centre voor een aantal dagen ontdekken en verkennen van de indrukwekkende binnenlanden. Dat alles vanaf een bijzondere locatie. De reis eindigt weer in Sydney, de aantrekkelijke stad met veel bezienswaardigheden en uitstekende restaurants.

Auckland

Auckland staat bekend als de ‘City of Sails’ en er zijn genoeg redenen om het vele water, dat de stad omringt‚ op te zoeken. De stad heeft een prachtige ligging op een smalle landstrook‚ ingesloten tussen twee natuurlijke havens. Met iets meer dan een miljoen inwoners is de moderne‚ kosmopolitische stad Auckland de grootste stad van Nieuw-Zeeland. De skyline wordt bepaald door de Sky Tower, met 328 meter het hoogste gebouw van het zuidelijk halfrond. Voor de kust liggen een aantal eilanden, waaronder Waiheke Island, dat met haar wijngaarden veel rustzoekers en levensgenieters trekt. Daarna volgt Fiji met parelwitte stranden en wuivende palmbomen. Het binnenland op de meeste eilanden is bergachtig en groen. Het regenwoud reikt soms helemaal tot aan het strand.

 

Realiseer jouw droomreis met Sajet Specials

Geïnspireerd? Bel of mail ons en wij komen graag jouw droomreis bespreken.