Bent u tevreden?

Hulp bij terugreis uit Zuid Afrika!

5,0 rating
3 april 2020

Corona, spanning, komen we wel thuis! Kwamen op vliegveld van Kaapstad niet veel verder en hoewel wij reis niet bij Jacqueline hadden geboekt, toch haar gebeld. Natuurlijk ga ik voor jullie aan de slag was het antwoord. Het was een fijn gevoel om iemand dicht bij het „reis“vuur bereid te vinden voor ons aan de gang te gaan. En we zijn thuis, vertraging gelukkig maar een dag. Super dank voor je inzet en morele steun Jacqueline.
Volgende keer gewoon weer via Sajet boeken 😁

Gerard en Marleen

Citytrip Riga

5,0 rating
25 oktober 2019

Jacqueline heeft onze citytrip perfect geregeld en geadviseerd. De transfer van het vliegveld was top, voor je het wist zaten we al in ons hotel.. De fietstour was prima en voor de rest kun je je als toerist je prima vermaken in Riga. Lekker Lets eten, stadwandeling en de panorama toren is ook leuk om te ervaren.

Eva Boer

Aïda in de openlucht

5,0 rating
5 augustus 2019

Afgelopen week hebben we genoten van een onvergetelijke avond- Verdi’s opera Aïda in de openlucht in de Romeinse arena van Verona. Jacqueline had alle details van dit schitterende reis perfect geregeld. Dubbeldank voor de steun aan de Driebergse gemeenschap: Sajet Specials heeft afgelopen april de reis aangeboden tijdens een stille veiling t.b.v. de uitbreiding van het muziekcentrum van Harmonie Aurora. Veel waardering en “mille grazie” aan Jacqueline!

Julie

Prachtige reis naar Sardinie

5,0 rating
4 juli 2019

Jacqueline heeft voor ons ene schitterende reis naar Sardinie georganiseerd, alles was tot in de puntjes geregeld, alle overnachtingen, de overtocht heen en terug, kortom een aanrader.

Mirelle

Rondreizen Amerika en Java/Bali

3 april 2019

We hebben twee rondreizen door Jacqueline Sajet laten verzorgen. Enkele jaren geleden Amerika, daarna Java en Bali, dit jaar staan Kroatië en New York op de planning.
Jacqueline reageert snel op vragen en maakt er een mooi voorstel van, waarbij zij rekening houdt met jouw wensen en alle details. Met wat kleine wijzigingen zijn we het snel eens. En wat hebben we al een mooie plekjes gezien.! Fijn om zo’n adres te hebben.

Esther