Wil jij Patagonië en Antartica ontdekken? Stap dan aan boord van de Lyubov Orlova of Sarpik Ittuk. Deze twee schepen zijn speciaal ontworpen om de poolzeeën veilig te bevaren en nemen je elf dagen lang mee op een indrukwekkende rondreis. Beide schepen bieden plaats aan zo ‘n 100 reizigers en zijn zeer comfortabel uitgerust.

Deze unieke bootreis voert je door de Drake Straat, het stukje Zuidelijke Oceaan dat de Stille Oceaan met de Atlantische Oceaan verbindt. Dit gebied is bijzonder rijk aan (maritieme) fauna waar je diverse pinguïn-, zeerobben-, walvis- en vogelsoorten kunt spotten. Waar mogelijk, zetten wij (elke dag) voet aan wal op de eilanden die we op onze tocht tegenkomen. In ieder geval doen we het Antarctische vaste land aan.

Programma rondreis Patagonië en Antarctica

We laten je kennismaken met de enorme diversiteit die dit witte continent te bieden heeft. Wel is de inhoud van het programma deels afhankelijk van het weer. Helaas is het weer in dit gebied soms onvoorspelbaar. Het kan daarom zijn dat het programma soms aangepast wordt. Maar we zorgen dat deze bootreis hoe dan ook een unieke ervaring wordt.

Het team stelt alles in het werk om een zo’n comfortabel mogelijke reis aan te bieden. Er is uiteraard zeer deskundige begeleiding aan boord. Ook worden er regelmatig lezingen gehouden waardoor je veel te weten komt over dit bijzondere gebied. De bemanning van deze schepen zijn kanjers en de service die zij geven is van hoge kwaliteit. En ook de keuken is uitstekend.

Ga met ons mee uit varen!

Wil jij varen door Patagonië en Antarctica? Bel of mail ons om de mogelijkheden van deze unieke rondreis te ontdekken.