Wil jij een indrukwekkende rondreis door Patagonië en Antartica maken? Gedurende deze ontdekkingsreis ben je elf dagen aan boord van de Lyubov Orlova of Sarpik Ittuk, twee schepen speciaal ontworpen om de poolzeeën veilig te bevaren. Beide schepen bieden plaats aan zo ‘n 100 reizigers en zijn zeer comfortabel uitgerust.

Je gaat varen door de Drake Straat, het stukje Zuidelijke Oceaan welk de Stille Oceaan met de Atlantische Oceaan verbindt. Dit gebied is bijzonder rijk aan (maritieme) fauna en je maakt dan ook kennis met diverse pinguïn-, zeerobben-, walvis- en vogelsoorten. Waar mogelijk, zetten wij (elke dag) voet aan wal op de eilanden die we op onze tocht tegenkomen. In ieder geval doen we het Antarctische vaste land zeker aan.

Het programma tijdens de rondreis door Patagonië en Antarctica

De service aan boord is van hoge kwaliteit en de keuken is uitstekend. Er is uiteraard zeer deskundige begeleiding en regelmatig worden er aan boord ook lezingen gehouden. Het gehele team stelt vanzelfsprekend alles in het werk om je een zo comfortabel mogelijke reis aan te bieden en je kennis te laten maken met de enorme diversiteit die dit witte continent te bieden heeft.

Echter, het weer is ook hier niet altijd even voorspelbaar, dus het kan zijn dat het niet altijd mogelijk is een bepaald gebied te bezoeken dan wel te bevaren. Het programma kan derhalve onder invloed hiervan (en mogelijk ook de getijden) op sommige plaatsen aangepast worden. Wij vragen je hiervoor begrip op te brengen. Maar wij verzekeren je dat deze reis hoe dan ook een bijzondere beleving biedt!

Realiseer jouw rondreis met Sajet Specials

Wil jij ook deze reis maken door Patagonië en Antarctica? Bel of mail ons en wij komen graag langs om jouw rondreis te bespreken.