Of uw organisatie nu zaken doet met andere bedrijven in Nederland of over de grens, zonder zakenreizen komt u nergens. Het maakt natuurlijk wel uit of u een zakenreis georganiseerd wilt hebben binnen Nederland, binnen de Europese Unie of daarbuiten. Zakenreizen kunnen veel geld kosten en aan u de schone taak om ze voordelig in te laten kopen. Zeker als zakenreizigers regelmatig per vliegtuig naar het buitenland moet afreizen, loont het om tarieven te laten vergelijken en deze Uitbesteden kan ook schelen in de kosten. Maar niet alleen de prijs telt bij zakenreizen. Ook veiligheid en gemak zijn belangrijk.

Ik wil ook een reis op maat

Zakenreizen met trein en auto

Naast reizen per vliegtuig zijn ook de reizen naar een vergaderlocatie zakenreizen, net als de andere reizen die medewerkers maken voor hun werk. Dus ook zakenreizen met de trein en de auto moet u organiseren en boeken. Zeker als u verschillende afspraken op een dag heeft, is het belangrijk deze goed op elkaar te laten aansluiten.

Voor sommige zakenreizen moet u niet alleen tickets boeken maar ook andere reisdocumenten regelen zoals een visum. Naast de zakenreis zelf moet u hotels boeken en eventueel een huurauto reserveren.

Al deze zaken, zowel binnen Nederland als wereldwijd kunt u het beste uitbesteden aan een professional, mijn bedrijf is hierin gespecialiseerd.

U kunt uw afspraken plannen en ik verzorg uw reis, vergaderlocatie, verblijf, huurauto of auto met chauffeur ter plaatse en natuurlijk de benodigde visa.

En dit alles compleet verzekerd, bel of mail mij voor de mogelijkheden, ik verzorg graag uw aankomende zakelijke bespreking.