Ook mooi natuurlijk: een hotel in het centrum, een resort aan zee, een huisje aan de rand van een meer. Wil je niks reserveren, spontaan jouw plan kunnen trekken, onderweg besluiten dat jouw reis toch de andere kant op gaat? Dan is een campervakantie echt iets voor jou!

Ik wil ook een reis op maat

Waarom een campervakantie?

  1. Camper = vrijheid

Pauzes onderweg houd je op de mooiste plekken. Je bent op je vier (of meer) wielen flexibel en onafhankelijk. Het weer slaat om? Inpakken en wegwezen. Even opzoeken waar de zon zich wel laat zien en gaan. De zon achterna. Daar heb je met een camper geen annuleringsverzekering bij nodig. En de route kun je onderweg net zo gemakkelijk weer veranderen. Net hoe het uitkomt.

  1. Camper = onthaasten

Wie kent het niet: vakantie is stress en hectiek. Naar het vliegveld, op tijd inchecken, koffers die nét iets te zwaar zijn, bagage die zoek raakt. Met een camper is de reis het doel, reizen van plaats naar plaats is het avontuur. Je ontdekt landen op een compleet nieuwe manier zonder enige vorm van hectiek.

  1. Camper = geen massatoerisme

All-inclusive vakanties, je moet er van houden. Trendy bestemmingen waar iedereen naar toe moet. Wil je wat meer rust? Wat meer plaats? De camperdeur kun je altijd dichtdoen en als dat niet helpt, lonkt de volgende bestemming. Voor als de camperplaats of camping toch wat te druk is geworden.

  1. Camper = eigen huisje bij je

Geen steriele en onpersoonlijke hotelkamer. Met je camper neem je je eigen smaak mee. Het is dus altijd gezellig in je eigen camper. Je eigen beddengoed, je eigen bord, bestek en glas. Je voelt je thuis. Kookt waar je zelf zin in hebt, drankje naar keuze koud in de ijskast.

  1. Camper = altijd onderdak

Ook als het stormt en regent, is het in een camper prima uit te houden. Sterker nog, vaak is het dan nóg gezelliger binnen. Douche en wc heb je gewoon bij je. Ook op een afgelegen plek alles onder handbereik. En je hoeft helemaal niks te missen van de natuur om je heen. Het noorderlicht bekijken lukt met een camper het beste.

  1. Camper = de ruimte hebben

Geen volle kofferbak, geen maximum aan het aantal koffers dat je mag meenemen. Gewoon genoeg bagageruimte in je camper. Fietsen mee? Surfplank mee? Geen probleem. Met een camper maak je van je vakantie een outdoor-avontuur.

  1. Camper = familievriendelijk

Je deelt de camper als gezin en komt dichter tot elkaar. Je doet dingen samen, beleeft dingen samen, maakt samen nieuwe contacten.

  1. Camper = nieuwe contacten

Een camping of camperplaats is een uitgelezen plek om mensen te ontmoeten. Mensen die ook onderweg zijn in een camper te leren kennen.

  1. Camper = nostalgie

Wie is niet vroeger als kind op de camping geweest en heeft daar nog leuke herinneringen aan? Zon, zee, vrijheid. Het gevoel van vroeger weer terugkrijgen. Met een camper en een paar vrienden op pad en het kind in je komt weer tot leven.

  1. Camper = avontuur

Nieuwe landen, onbekende streken. Je zit zelf aan het stuur en kiest de richting. Vreemde verkeersborden en -regels zijn niet het enige wat spannend is. Als je onderweg bent met je camper, is bijna alles spannend.

Daarnaast bieden wij je de extra service om tijdens reizen in het hoogseizoen je kampeerplaatsen van tevoren vast te leggen. Zeker in de Verenigde Staten  en Canada is dit een must.

Ga voor een campervakantie!

Enthousiast geworden voor een campervakantie? Bel of mail ons. Wij stellen iedere camperreis op maat samen en zorgen ervoor dat je een reis maakt om nooit te vergeten.