Sajet Specials

Tien goede redenen om te dromen van een zomervakantie met MSC Cruises

1: Kom dichter bij de zee met de MSC Seaside

Sommige reizigers willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en willen genieten van een ervaring op zee zoals geen ander. De MSC Seaside is speciaal ontworpen voor zomerbestemmingen en vaart in zomer 2022 in de Middellandse Zee.

Dit prototype voor de next-generation ships is geïnspireerd op het beach condo concept en biedt een unieke 360 graden boulevard net boven de zee. Deze promenade biedt reizigers een variateit aan winkels, restaurants en plekken om te ontspannen met een adembenemend uitzicht op zee. Het schip biedt het hoogste ratio aan buitenruimtes per reizigers van ieder ander schip op zee. MSC Seaside is ontworpen voor de warmste regio’s ter wereld en zal daarom het gehele jaar door in de Caribbean gaan varen.

2: Ervaar het echte Noord-Europa

Er is een steeds grote vraag naar trendzettende steden als Stockholm, Oslo en Kopenhagen. Aangezien Noord-Europa de meest prachtige landschappen en de beste uitzichten op zee biedt evenals unieke culturen biedt MSC Cruises diverse cruises naar dit bijzondere deel van Europa. Zo varen komende zomer 2022 de MSC Poesia, MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Grandiosa en MSC Virtuosa in Noord-Europa met diverse routes. In de zomer van 2022 varen maar liefst 5 schepen diverse schitterende routes in Noord-Europa; MSC Poesia, MSC Preziosa, MSC Magnifica, MSC Grandiosa en MSC Virtuosa.

Door de excursies welke MSC Cruises aanbiedt aan land kunnen reizigers iedere bestemming optimaal ontdekken.

3: Fly & Cruise

De Fly&Cruise pakketten van MSC Cruises worden steeds populairder.

Grote voordelen van deze de Fly&Cruise pakketten zijn;
*(Ruim)bagage en de transfers op de bestemming zijn inbegrepen.
*Extra services de aansluit garantie en bagagerecovery service. Dit houdt in dat mocht de vlucht vertraagd zijn, dan zorgt MSC ervoor dat de klant alsnog z.s.m. aan boord komt en dat geldt ook voor de bagage. Mocht die onverhoopt kwijtraken tijdens de vlucht dan gaat MSC voor de klant aan de slag en zorgen ervoor dat de bagage zo snel mogelijk in de hut wordt afgeleverd. Zo kan de klant onbezorgd op reis en zorgt MSC voor de mogelijke problemen, en lossen deze op.

4: Vervul dromen in het Oostelijke Middellandse Zeegebied

Ervaren reizigers zijn het er over eens dat Santorini de beste bestemming op zee is. De helderblauwe zee is het perfecte toneel voor de iconische witte huizen op het eiland. Waarom zou u dit niet willen ontdekken met één van MSC cruiseschepen? In zomer 2022 varen de MSC Armonia, MSC Fantasia, MSC Lirica, MSC Musica en MSC Sinfonia.

5: Entertainment & ontspanning voor de gehele familie

Familievakanties zijn alles behalve ontspanning voor de ouders – van kinderen bezig houden tot er voor zorgen dat de vakantie ook culturele aspecten bevat. Soms zou een moment ontspanning ook fijn zijn! Met een MSC cruise zullen zowel ouders als kinderen genieten van hun tijd aan boord. Met samenwerkingen zoals LEGO en Chicco en kinderclubs voor alle leeftijdscategorieën waar kinderen nieuwe vrienden kunnen maken kunnen ouders ontspannen terwijl hun kinderen in professionele handen zijn. Het complete plaatje: MSC Cruises biedt vele activiteiten voor ouders en kinderen. Activiteiten waarbij zij samen kunnen genieten en hun cruise nog onvergetelijker maken.

6: Genieten van luxe

Wie houdt er niet van ontspannen in luxe terwijl u de zee bevaart? De MSC Yacht Club is ontworpen voor reizigers welke op zoek naar exclusiviteit en privacy in een wereld vol mogelijkheden. Dit schip-in-een-schip concept heeft MSC Cruises in 2008 gelanceerd en is een exclusieve zone met 24-uurs butlerservice, privé concierge en luxueuze suites. MSC Yacht Club reizigers verblijven op basis van all-inclusive. Reizigers in de MSC Yacht Club kunnen genieten van de luxe van een privé jacht terwijl zij tevens van de faciliteiten van een groot schip gebruik kunnen maken. Wanneer reizigers van boord gaan zijn zij genoeg verwend en zullen direct aan een volgende MSC cruise denken.

7: Voor de fijnproevers!

Eten speelt meer dan ooit een rol tijdens vakanties over de hele wereld. Vooral in de cruise-industrie hunkeren de reizigers naar nieuwe internationale culinaire ervaringen zowel aan boord als aan land.

Met een Mediterrane achtergrond en een passie voor eten van de hoogste kwaliteit, verse ingrediënten wil MSC Cruises reizigers een ruime keuze aan authentieke eetgelegenheden aanbieden. Aan boord van de nieuwere schepen, treft u meerdere specialiteiten restaurants maar ook op de oudere schepen zijn 1 of 2 specialiteiten restaurants, kortom voor ieder veel keus.

8: Vaar weg in stijl en spot sterren op Ibiza

Als een leven op de golven lonkt dan biedt MSC Cruises best-in-class schepen en routes met de grootste kans om de ‘joie de vivre’ te ontdekken. De schepen van MSC Cruises meren aan in de meest populaire havens van Italië, Spanje, Malta en natuurlijk Cannes in Frankrijk kan worden ontdekt.

Ibiza heeft de reputatie van een eiland met veel celebrity’s en een intens nachtleven, maar voor de doorgewinterde reiziger is er het prachtige ‘White Isle’. Het eiland biedt ook prachtige stranden, dennenbossen en mooie momenten om sterren te spotten. Reizen met MSC Cruises zal reizigers de gelegenheid geven om een kijkje te nemen in de historische haven van Ibiza, de oude stad evenals de meeslepende Spaanse cultuur in Barcelona, Malaga en Valencia. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt MSC Cruises ook routes naar Venetië, Napels en de pittoreske Franse steden zoals Cannes en Villefranche-sur-Mer. Zie de zon opkomen na het dansen onder de sterren in de Balearen, of geniet van een ontspannende cocktail bij zonsondergang voor het ideale vakantiegevoel. MSC Cruises heeft voor ieder wat wils.

9: Minder is zeker meer met een mini-cruise

Perfect voor een eerste cruise, voor wie cruise-ervaring wil opdoen of voor degenen die slechts een paar dagen vakantie hebben. Een mini-cruise -6 dagen, biedt alle aspecten van een volledige cruise. Namelijk een groot scala aan verschillende bestemmingen, entertainment aan boord en verschillende eet gelegenheden. Ook erg leuk om aan een reeds geboekt land-arrangement bij te boeken.

Ontdek de parels van de Middellandse Zee met een ruime keuze aan fantastische routes, waaronder de turquoise wateren van Palma de Mallorca, de Forum Romanum, Ajaccio of Zuid-Europa tussen Marseille en Barcelona.

10: Blijf verbonden tijdens de cruise

Elke dag veranderd de manier waarop mensen reizen en de manier waarop zij hun ervaringen delen. Terwijl reizigers ontspannen verwachten zij een zekere mate van verbondenheid en technologische gemak, ongeacht waar ze naartoe gaan. Alle schepen van MSC Cruises beschikken over geavanceerde technologie om gasten te voorzien van verbondenheid tijdens hun vakantie. Aan boord zijn interactieve schermen die het gemakkelijker dan ooit maken om excursies en shows te boeken. Near Field Communication (NFC) stelt reizigers in staat om een de cruisekaart, armband of smartphone te gebruiken voor toegang tot de hut, aan boord betalingen te doen, geolocatie en nog veel meer – technische reizigers zullen zich meteen thuis voelen!

MSC Cruises beschikt over de nieuwste internet pakketten ontworpen om aan de behoeftes van haar reizigers te voldoen. Deze pakketten bieden reizigers een snelle en betrouwbare toegang tot het web. Een eenvoudige en makkelijke manier om pakketten te gebruiken waardoor de reiziger de mogelijkheid krijgt om hun onvergetelijke herinneringen te delen met vrienden en geliefden, tijdens hun cruise.

Alle bestemmingen op een rij

De Middellandse Zee

Caribbean & Antillen

Dubai, Abu Dhabi & Qatar

Saudi-Arabië & Rode Zee

Noord-Europa

Verenigde Staten & Canada

Zuid-Afrika

Zuid-Amerika

Azië

Boek nu uw onvergetelijke reis!

MSC WORLD CRUISE 2023 AAN BOORD VAN DE MSC MAGNIFICA IS NU IN DE VERKOOP

Het is tijd om u weer vrij te voelen, vrij om te verkennen. Alleen de zee kunt u zo meenemen, alleen MSC zult u meenemen op een once-in-a-lifetime reis rond de wereld.

Ga mee op een once-in-a-lifetime reis rond de wereld! Op MSC Magnifica bent u klaar om de wereld te verkennen: gedurende drie onvergetelijke maanden om de mooiste schatten van de wereld te verkennen.

Geïnspireerd geraakt voor uw volgende reis?

Ervaring delen