Wil jij een rondreis door Azië maken? Landen verkennen met de auto en van de lokale cultuur snuiven? Met Sajet Specials krijg je een indrukwekkende rondreis door Azië, geheel afgestemd op jouw wensen. Eén ding is zeker; het wordt één grote belevenis.

Het dichtstbevolkte continent

Het continent Azië is het dichtstbevolkte continent van de wereld. Dit continent valt onder één van mijn specialisaties. Ieder jaar reizen wij zelf naar Indonesië. Daardoor  kennen wij alle “pareltjes” om teverblijven op Sumatra, Java, Bali, Lombok, Soembawa en het gehele oostelijke deel.

Daarnaast zijn de wat meer onontdekte bestemmingen – Vietnam, Laos en Cambodja – voor ons ook bekend terrein. Een schitterende rondreis met het hele gezin naar één van deze landen is zeker aan te raden.

De bestemmingen Thailand en Maleisië zijn prettige landen om met een huurauto of de trein te verkennen.

Prachtige natuur

Geniet van de prachtige natuur zoals de weelderige jungle, de bergplateaus en mooie watervallen. In het zuidwesten van Cambodja is de kuststrook bedekt met mangrovebossen. Daarachter bevindt zich het regenwoud, de Olifantsbergen (Chuor Phnom Damrei) en het Kardemomgebergte (Chuor Phnom Kravanh). Aan het einde van deze reis is het zalig vertoeven aan het prachtige strand van Sihanoukville.

De bestemmingen Thailand en Maleisië zijn prettige landen om met een huurauto of de trein te verkennen.

Boek jouw rondreis Azië

Voor iedereen is er voldoende keus in dit continent. Een leuke bijkomstigheid isdat Azië relatief voordelige bestemmingen heeft. De grootste uitgaven zijn de vluchten, maar ter plaatse ligt het prijspeil erg laag in deze landen. Gaat jouw volgende reis naar Azië? Bel of mail ons en dan helpen wij jou met het verwezenlijken van deze droomreis

Azië Placeholder
Azië