Wil jij een rondreis door Azië maken? Wil jij enkele landen verkennen met de auto en van de lokale cultuur snuiven? Met Sajet Specials krijg je een indrukwekkende rondreis door Azië, geheel afgestemd op jouw wensen. Eén ding is zeker; het wordt één grote belevenis.

Het dichtstbevolkte continent

Het continent Azië is het meest dichtbevolkte continent van de wereld. Dit continent valt onder één van mijn specialisaties. Ieder jaar reizen wij zelf naar Indonesië. Hier kennen wij alle “pareltjes” van verblijven op Sumatra, Java, Bali, Lombok, Soembawa en het gehele oostelijke deel.

Daarnaast zijn de wat meer onontdekte bestemmingen – Vietnam, Laos en Cambodja – voor ons ook bekend terrein. Een schittterende rondreis met het hele gezin naar één van deze landen is zeker aan te raden.

Prachtige natuur

Geniet van de prachtige natuur zoals de weelderige jungle, de bergplateaus en mooie watervallen in het noordoosten en het zuidwesten. In het zuidwesten van Cambodja is de kuststrook bedekt met mangrovebossen. Daarachter bevindt zich het regenwoud, de Olifantsbergen en het Kardemomgebergte.  Aan het einde van deze reis is het zalig vertoeven aan het prachtige strand van Sihanoukville.

 

De bestemmingen Thailand en Maleisië zijn prettige landen om met een huurauto of de trein te verkennen.

Boek jouw rondreis Azië

Voor iedereen is er voldoende keus in dit continent. Een leuke bijkomstigheid is, dat Azië relatief voordelige bestemmingen heeft. De grootste uitgaven zijn de vluchten, maar ter plaatse liggen de prijspeilen erg laag. Hebben wij jouw interesse gewekt om jouw volgende reis naar Azië te plannen? Bel of mail ons en wij komen graag naar je toe om jouw droomreis te verwezenlijken.

Azië Placeholder
Azië