Ben je van plan een indrukwekkende rondreis door Europa te maken? Wil je echt iets speciaals? Sajet Specials regelt voor jou die vakantie die voldoet aan al jouw wensen.

Zeer veelzijdig

Europa is een zeer veelzijdig continent. Denk aan schitterende zonbestemmingen zoals Ibiza, Mallorca, Kroatië en natuurlijk de Canarische eilanden. Maar je kunt er ook voor kiezen om naar de meer onontdekte gebieden af te reizen. Daar kun jebijvoorbeeld  bergen beklimmen. Of ga truffels te zoeken in La Marche (Italië). Of wat denk je ervan om op de fiets of met de camper te gaan eilandhoppenin Noorwegen, Zweden en Denemarken?

Stedentrips in Europa

Londen, Parijs, Barcelona, Madrid, Rome. Er zijn eveel bekende steden om op te noemen, maar zeker is dat je legio stedentrips kunt maken in Europa. Het mooie is dat er ook nog veel   geweldige onontdekte steden zijn die zeker een bezoek waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan Ljubljana ( Slovenië), Krakow ( Polen) of Tel Aviv ( Israël).

Zeilreis

Houd je van het water?  Wat denk je van zeilen langs diverse wonderschone Grieks-Kroatische eilanden. Zelf mocht ik deze reis enkele jaren geleden ervaren. Geloof me, het is perfect voor gezinnen om van elkaar en de natuur te genieten. Wij verzorgen natuurlijk een geweldige catering aan boord van het zeilschip.

Plan jouw rondreis in Europa met Sajet Specials

Wij specialiseren ons in het op maat samenstellen van reizen. We maken elke keer iets unieks dat voldoet aan alle wensen en het budget. Laat de ideeën van Sajet Specials  jou verrassen. Out of the box. Neem vandaag nog contact met ons op.

Europa Placeholder
Europa