Ben je van plan een indrukwekkende rondreis door Europa te maken? Wil je echt iets bijzonders? Dan ben je bij Sajet Specials aan het juiste adres. Wij maken voor jou een rondreis op maat, afgestemd op jouw wensen.

Een zeer veelzijdig continent

Europa is een zeer veelzijdig continent. Denk aan de schitterende zonbestemmingen, zoals Ibiza, Mallorca, Kroatië en natuurlijk de Canarische eilanden. Maar je kunt er ook voor kiezen om naar de meer onontdekte gebieden af te reizen om bergen te beklimmen of truffels te zoeken in La Marche (Italië). Een andere suggestie is om op de fiets of met de camper te gaan eilandhoppen in bijvoorbeeld de noordelijke landen, zoals Noorwegen, Zweden en Denemarken.

Stedentrips in Europa

Er zijn legio stedentrips die je kunt maken in Europa: Londen, Parijs, Barcelona, Madrid, Rome. Teveel bekende steden om op te noemen. Maar er zijn nog meer geweldige, onontdekte steden, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Ljubljana ( Slovenië), Krakow ( Polen) of Tel Aviv ( Israël) en natuurlijk nog veel meer.

Maak deze unieke reis

Wil je echt iets bijzonders? Wat denk je van zeilen langs diverse wonderschone Griekse-Kroatische eilanden. Ik heb deze reis enkele jaren geleden gemaakt. Een perfecte reis voor jou en jouw gezin om te genieten van elkaar en de geweldige catering aan boord van het zeilschip.

Plan jouw rondreis in Europa door Sajet Specials

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat samenstellen van iedere reis, conform uw wensen en budget. Laat ons jou verrassen met onze ideeën. Out of the box. Neem vandaag nog contact met ons op.

Europa Placeholder
Europa