Wil jij genieten van een geweldige rondreis in de Verenigde Staten? Wil jij de meest unieke en mooie plekken bezoeken? Dan ben je bij Sajet Specials aan het juiste adres. Wij maken voor jou – en eventuele gezelschap – een reis op maat. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een rondreis in de Verenigde Staten.

You love it or you hate it

De Verenigde Staten van Amerika. You love it or you hate it. Voor je het doorhebt, ben je Amerika-verslaafd! Ben je dol op reizen en zijn de V.S. jouw favoriete bestemming? Het land biedt zoveel moois, dat je in ieder geval één keer in je leven een rondreis gemaakt moet hebben. Florida voor de zon, Arizona voor een woestijntocht, Utah voor prachtige rotsformaties… of wat denk je van een rondrit langs de 17-mile drive in Montery? Het kan allemaal.

En voordat ik het vergeet; ken je Route 66? Hoe gaaf is het om op een Harley Davidson dwars door Amerika te rijden? Niks is te gek bij ons.

Stedentrip

Ben je geen natuurliefhebber? Kies dan voor een stedentrip naar New York of Boston aan de oostkust en volg daar een spannende Amerikaanse sportwedstrijd. De Verenigde Staten is zo’n over-the-top samenleving, dat je wat dat betreft echt een (positieve) cultuurshock ondergaat. Kijk alleen al eens naar het aanbod in eten en drinken.

Kies voor een rondreis in de Verenigde Staten

Wat wij zo geweldig vinden aan de V.S., is de enorme diversiteit in natuur, bevolking en cultuur. Er is na een bezoek aan het land nog zo veel meer te ontdekken en dat maakt het tot een hele interessante vakantiebestemming. En met acht uur vliegen kun je al genoeg Amerikaanse cultuur opsnuiven.

Ben je enthousiast? Laat ons jou verrassen met onze ideeën voor dit grote en bijzondere land. Bel of mail ons en wij komen je graag inspireren.