Sajet Specials

Rondreis Verenigde Staten

Wil jij genieten van een geweldige rondreis in de Verenigde Staten? Unieke fantastische plekken bezoeken? Sajet Specials weet waar jij in de dit land moet zijn. Wij maken voor jouw gezelschap een reis op maat, waarbij we vele mogelijkheden voorstellen die passen bij jouw wensen.

You love it or you hate it

De Verenigde Staten van Amerika. You love it or you hate it. Voor je het weet, ben je verslaafd aan Amerika. Het land biedt zoveel moois dat je minstens één keer in je leven hier een rondreis gemaakt moet hebben. Florida voor de zon, Arizona voor een woestijntocht, Utah voor prachtige rotsformaties. Of wat denk je van een rondrit langs de 17-mile drive in Montery? Het kan allemaal.

En voordat ik het vergeet; ken je Route 66? Hoe gaaf is het om op een Harley Davidson dwars door Amerika te rijden? Niks is te gek bij Sajet Specials.

Stedentrip

Ben je geen natuurliefhebber? Kies dan voor een stedentrip naar New York of Boston aan de oostkust. Volg daar bijvoorbeeld een spannende Amerikaanse sportwedstrijd. De Verenigde Staten is zo’n over-the-top samenleving dat je echt een (positieve) cultuurshock ondergaat. Kijk alleen al eens naar het aanbod in eten en drinken.

Boek jouw rondreis door de Verenigde Staten

Wat wij zo geweldig vinden aan de Verenigde Staten  is de enorme diversiteit in natuur, bevolking en cultuur. Er is na een bezoek aan het land nog zo veel meer te ontdekken. Dat maakt het een hele interessante vakantiebestemming. En met acht uur vliegen ben je er al.

Ben je enthousiast? Vertel ons jouw wensen en wij verrassen jou met onze ideeën voor dit grote en bijzondere land. Bel of mail ons. Dan zullen wij jou inspireren.

Ervaring delen