Sajet Specials

Safari vakantie

Heb je altijd al eens een safari vakantie willen doen? Hoe indrukwekkend moet het zijn om een olifant, tijger of luipaard in het wild te zien. Sajet Specials maakt een safari vakantie voor jou geheel op maat.

De safari game drive

Ga je op safari in Afrika, dan lees je vaak over game drives en hoe mooi en avontuurlijk dat is. Het doel van een game drive is zo veel mogelijk wilde dieren zien. Enals het even kan, ook de jacht van de Afrikaanse leeuw of cheeta.

De zogeheten game drive is het rondrijden in een safari-jeep om op zoek te gaan naar wilde dieren. Dit gebeurt over het algemeen in de Afrikaanse natuurparken. Game is het Engels woord voor “spel”, maar het heeft nog een betekenis. In het verleden werd het jagen op wilde dieren als een spel gezien. Zodoende is de term “game” blijven bestaan. Een game drive was dus het jagen vanuit of met een auto in de Afrikaanse natuur.

11 redenen op om safari vakantie te gaan

Wilde dieren in hun natuurlijke omgeving zien, genieten van de meest prachtige en ongerepte natuur… Op safari gaan is een droom die uitkomt! Ja, het verdient zéker een plaats op jouw bucketlist en wel om deze elf redenen:

Boek je safari vakantie via Sajet Specials

Twijfel niet langer en boek jouw reis via Sajet Specials. Ga mee naar Zuid-Afrika en Zwaziland, Tanzania en Zanzibar, of naar Zambia en Malawi. Er staat je sowieso een geweldige ervaring te wachten!

Ervaring delen