Wil jij een indrukwekkende rondreis maken door Australië? Wil jij de meest unieke en mooie plekken bezoeken? Dan ben je bij Sajet Specials aan het juiste adres. Wij maken voor jou – en eventuele gezelschap – een reis op maat. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een rondreis door Australië.

Het kleinste continent van de traditionele zeven

Dit continent wordt gevormd door het vasteland van Australië, Tasmanië, Nieuw-Guinea, Ceram en eventueel Timor, inclusief de omliggende eilanden. Het is het kleinste van de traditionele zeven continenten. Australië en Tasmania zijn zeer goed te combineren met elkaar.

Zelf hebben wij de gehele oostkust van Australië ontdekt via de Great Ocean Road met een camper. Aangevlogen in Brisbane en vertrokken vanuit Cairns, wat een geweldige route om te rijden. Wat een ruimte overal.

Grote afstanden in Australië

In Australië dien je er rekening mee te houden dat de afstanden groot zijn. Het land is 185 keer de oppervlakte van Nederland. Vliegen van de ene naar de andere stad is daarom van groot belang. Zeker als je een indruk wil krijgen.

De diversiteit in landschap is dan ook groot. Je hebt ultra moderne steden, zoals Sydney en Melbourne. Maar een paar uur later kun je een duik nemen bij het Great Barrier reef, wijnproeven in Huntervalley of de Tasmaanse duivel spotten. Ook kun je in het Red Centre van Australië hoge bergtoppen, imposante rotsformaties en diepe kloven en kraters – die duizenden en soms wel miljoenen jaren oud zijn – bewonderen.

Naast veel luchthavens heeft Australië ook een zeer goed treinen netwerk.

Enthousiast voor een rondreis in Australië?

Ben je om en wil je deze prachtige bestemming bezoeken? Mail of bel ons en wij komen graag naar je toe om jouw reis te organiseren.

Oceanie Placeholder
Oceanie