Sajet Specials

Vakantiehuis/Agriturismo huren in Le Marche Italia!

Waarom zijn wij op zoek gegaan naar mooie verblijven in deze omgeving?

Mijn partner en ik zijn 10 jaar geleden verliefd geworden op deze regio, in eerste instantie vanwege de geweldige omgeving en daarnaast voor onze passie het zoeken naar Truffels.

Sinds 2020, hebben wij in Le Marche een prachtig verblijf van waaruit we sinds 1,5 jaar werken en gedeeltelijk wonen.

Hieronder treft u de drie pareltjes aan, waarmee Sajetspecials BV een exclusieve overeenkomst heeft gesloten om te verhuren.

Agriturismo Nuci

Casa Mariella

Agriturismo Urbania

Agriturismo Nuci

Deze Agritursimo was een oude boerderij, die volledig gerenoveerd is.

Gelegen in de gemeente Cagli, in de regio Marche, gelegen tussen de toppen van de Apennijnen, op een steenworp afstand van de Gola del Furlo op een dominante positie over de hele valleien en omgeven door de mooiste bergen van het gebied, Monte Catria, Monte Nerone, Monte Petrano, Monte Pietralata.

Adembenemend uitzicht in elk seizoen.

Deze Agriturismo heeft 5 ruime appartementen die afzonderlijk te huur zijn, maar ook in zijn geheel, voor 36 personen.

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, evenals de schoonheid van het landschap waarin het mogelijk is om lange wandelingen of excursies te maken, evenals het gemak waarmee het gemakkelijk is om vanaf hier de vele centra van cultureel belang, zoals Urbino, Gubbio, Acqualagna en natuurlijk truffels zoeken met “Stefan”.

Voor liefhebbers van pure en eenvoudige ontspanning staat het grote zwembad compleet met hydromassagegedeelte ter beschikking van de gasten.

Heeft u interesse?
Mail ons; info@sajetspecials.nl of bel ons (liefst) via whatsapp 0620418494

Casa Mariella

Dit heerlijke huis is gesitueerd nabij het lieve dorpje Smirra in regio Le Marche.

Uitermate geschikt voor diegene die op zoek zijn naar rust, natuur, kunst of op pad om truffels te zoeken. Na terugkomst biedt de eigenaar u graag een heerlijke maaltijd aan plus een mooi glas wijn uit eigen oogst (tegen meerprijs).

De eigenaresse Mariella legt jullie vanaf het moment van aankomst tot aan vertrek in de watten.

Dit hele huis is te huur voor minimaal 1 week, en is geschikt voor 12/14 personen, vanwege privacy is het fijn het gehele huis te huren, minder personen kan altijd.

Vanuit dit huis kunt u prachtige wandelingen maken, genieten van de wijde omgeving vanuit uw luie stoel, een kookworkshop volgen ”hoe maak ik de perfecte pasta” en nog zoveel meer.

Heeft u interesse?
Heeft u interesse, mail ons; info@sajetspecials.nl of bel ons (liefst) via whatsapp 0620418494

Agriturismo Urbania

Deze boerderij  ligt in de heuvels van de provincie Pesaro en Urbino, op een van de mooiste en meest suggestieve plekken in de regio Marche.

De boerderij heeft een oppervlakte van ongeveer twintig hectare, waarvan de helft bebouwd en de andere helft bebost.

Het is gelegen in de gemeente Urbania met grond in Ca’Madonna langs de weg die Urbania met Piobbico verbindt en heeft andere percelen in Gualdi di Urbania op een hoogte van ongeveer 500 meter.

Hier bevindt zich ook de agriturismo die geheel gerenoveerd is.

Hier ontbreekt het u aan niets, een zalig zwembad met whirlpool en de zeer gastvrije eigenaar die er samen met zijn partner voor zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Verder verzorgt de eigenaar mountainbike tochten, dagtochten naar mooie nabijgelegen plaatsen en natuurlijk kunt u op jacht naar de “Zwarte zomertruffel” met Stefan.

Deze agriturismo is gelegen op 6 minuten rijden van Urbania, een zeer mooie plaats met diverse bars en restaurants van hoge kwaliteit.

Heeft u interesse?
Mail ons; info@sajetspecials.nl of bel ons (liefst) via whatsapp 0620418494

Ervaring delen