Sajet Specials

Inspiratie, ontdekken en beleven

Zeker voor uw luxe ontdekkingsreizen; exclusief en voor u op maat gemaakt, bent u bij Sajet Specials op het juiste adres. Deze kunnen individueel geregeld worden, maar ook voor grotere groepen. Er zijn tal van mogelijkheden om samen uw reis in te vullen.

Spreekt het u aan? Zin om te ontdekken? Samen met u maak ik graag een offerte op maat, zodat u het kunt gaan beleven.

Ontdek Antartica

Gedurende deze ontdekkingsreis bent u 11 dagen aan boord van de Lyubov Orlova of Sarpik Ittuk, twee schepen speciaal ontworpen om de poolzeeën veilig te bevaren. Beide schepen bieden plaats aan zo ‘n 100 reizigers en zijn zeer comfortabel uitgerust.

U gaat varen door de Drake Straat, het stukje Zuidelijke Oceaan welk de Stille Oceaan met de Atlantische Oceaan verbindt. Dit gebied is bijzonder rijk aan (maritieme) fauna en u zult dan ook kennis maken met diverse pinguïn-, zeerobben-, walvis en vogelsoorten. Waar mogelijk zullen wij (elke dag) voet aan wal zetten op de eilanden die we op onze tocht tegenkomen en in ieder geval doen we het antarctische vaste land zeker aan. De service aan boord is van hoge kwaliteit en de keuken is uitstekend. Er is uiteraard zeer deskundige begeleiding en regelmatig worden er aan boord ook lezingen gehouden. Het gehele team zal vanzelfsprekend alles in het werk stellen om u een zo comfortabel mogelijke reis aan te bieden en u kennis te laten maken met de enorme diversiteit die dit witte continent te bieden heeft. Het weer is echter ook hier niet altijd even voorspelbaar, dus het kan zijn dat het niet altijd mogelijk een bepaald gebied te bezoeken dan wel te bevaren. Het programma kan derhalve onder invloed hiervan (en mogelijk ook de getijden) op sommige plaatsen aangepast worden. Ik vraag u hiervoor begrip op te brengen, maar verzeker u dat deze reis hoe dan ook een bijzondere beleving biedt !

Magische droom bestemmingen

Het werelddeel Oceanië is natuurlijk een magische droombestemming met landen als Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Pacifische Oceaan. Laat u verrassen door de ontspannen levensstijl  tijdens een ontdekkingsreis Down Under!

Australië en Nieuw-Zeeland zijn echte reislanden, terwijl de eilandgroepen Frans Polynesië, Fiji en de Cookeilanden oorden zijn voor de afsluitende strandvakantie. Door deze bestemmingen met elkaar te combineren krijgt je echt het “hemel op aarde-gevoel”. De landschappen en bijzondere dieren die in Australië en Nieuw-Zeeland voorkomen, maken het buitengewoon aantrekkelijke landen voor natuurliefhebbers en ontdekkingsreizigers.

Beide landen verschillen echter onderling sterk wat betreft de te beleven natuurervaringen . Daar waar in Australië de regenwouden, tropische kusten en woestijn overheersen, is Nieuw-Zeeland vooral gezegend met fjorden, vulkanen en bergen.

Een unieke combinatie. Eerst genieten van de “City of Sails” en de wijnen op Waiheke Island in Nieuw-Zeeland, daarnaeen exotisch verblijf op het tropische Fiji. En eerst  verblijven aan de Coral Coast op het grootste eiland van de archipel, Viti Levu. Vervolgens met de boot naar het Likuliku Lagoon Resort voor een verblijf in een waterbungalow, een paradijs midden in de Stille Oceaan.

Hoofdeiland Tahiti vormt het begin en eind van de reis. Verblijf in het luxe Inter Continental Tahiti staat voor genieten en verwennen in luxe. Na enkele dagen vlieg je naar Moorea voor diverse activiteiten. Zo maakt u een mooie safari per fourwheeldrive en heeft u op de overige dagen keuze uit nog veel meer leuke en interessante activiteiten. Er is alle tijd en ruimte om te ontspannen en te genieten van de tropische bestemming. Een aantal dagen later vlieg je naar Bora Bora‚ ook wel de parel van de Grote Oceaan genoemd. Geniet  van het witte strand met zacht warm zand onder je voeten‚ van de vergezichten die de blauwe oceaan toont. Het is rust, rust en nog eens rust op deze  droomeilanden.

In Frans Polynesië, Fiji en de Cookeilanden kunt u na de ontdekkingsreis bijkomen en genieten van witte stranden met wuivende palmbomen. Mogelijke activiteiten zijn er snorkelen, zeilen of uitstapjes maken om kennis te maken met de lokale cultuur en originele bewoners.

Enkele voorbeelden willen wij u niet onthouden:

Australië ontdekken? Nieuw Zeeland met Fuji.

Tijdens deze reis verblijft u op Tahiti, Moorea en Bora Bora waar je elke paar dagen een ander eiland verkent Luxe resorts en vooraf georganiseerde activiteiten maken deze reis afwisselend en heel ontspannend.

De binnenlanden bezoeken, maar ook wereldstad Sydney? Ongerepte wildernis combineren met bruisende steden? De fly & drive reis start in Melbourne waar alle tijd genomen kan worden om deze schitterende metropool te verkennen. Met de auto wordt de reis vervolgd op weg naar Wilsons Promontory, bekend van de ongerepte stranden en prachtige rotsformaties. Vervolgens is het toeren over een van de mooiste kustroutes ter wereld,  de Great Ocean Road. Rijdend door het regenwoud van Otway National Park en regelmatig stoppen bij adembenemende baaien en bizarre steenformaties‚ zoals de Twelve Apostles en London Bridge. Vlieg van Melbourne naar de Red Centre voor een aantal dagen in de indrukwekkende binnenlanden. De reis eindigt weer in Sydney, de aantrekkelijke stad met veel bezienswaardigheden en uitstekende restaurants.

Auckland staat bekend als de ‘City of Sails’ en er zijn genoeg redenen om het vele water, dat de stad omringt‚ op te zoeken. De stad heeft een prachtige ligging op een smalle landstrook‚ ingesloten tussen twee natuurlijke havens. Met iets meer dan een miljoen inwoners is de moderne‚ kosmopolitische stad Auckland de grootste stad van Nieuw-Zeeland. De skyline wordt bepaald door de Sky Tower: met 328 meter het hoogste gebouw van het zuidelijk halfrond. Voor de kust liggen een aantal eilanden, waaronder Waiheke Island dat met haar wijngaarden veel rustzoekers en levensgenieters trekt. Daarna volgt Fiji met parelwitte stranden en wuivende palmbomen. Het binnenland op de meeste eilanden is bergachtig en groen. Het regenwoud reikt soms helemaal tot aan het strand.

Duiken en snorkelen

Ga met ons op zoek naar de beste duikstekken ter wereld.

Combineer een bestemming, een luxe resort of accommodatie, met duiken en snorkelen. Uitvaren in de ochtend en ‘s middags relaxen op het strand of aan het zwembad.

Voor duikers is er een unieke mogelijkheid om kennis te maken met een grotendeels ongerept onderwaterleven. Warm, voeding Rijk water herbergt enorme hoeveelheden flora en fauna. Kristalhelder water maakt duiken en snorkelen tot een grenzeloze ervaring en beleving.

Informeer mij over jouw plannen en ik duik er in om een schitterende reis voor je te verzorgend.

Dichter bij huis? Truffels zoeken in Le Marche

Drie keer per jaar vertrek ik met een select gezelschap naar Le Marche (Italië) om naar truffels te zoeken. En geloof me, dat is echt een unieke beleving.

We vertrekken in de ochtend of avond, afhankelijk van het seizoen, en gaan naar de meest schitterende plekken om te zoeken naar dit zwarte of witte “goud”

Samen met mijn vriend Giorgio genieten we van de schitterende natuur en zijn honden. Aan het einde van deze ontdekkingstocht drinken we een heerlijke wijn die hij zelf produceert. En we eten natuurlijk overheerlijke truffels.

Deze reizen kunnen alleen in een kleiner gezelschap georganiseerd worden, maximaal 10 personen, zodat we iedere deelnemer volledige aandacht kunnen geven. en natuurlijk goede uitleg wil kunnen geven aan iedere deelnemer.

Bent u een fijnproever die graag van de natuur geniet? Bel of mail mij voor de mogelijkheden, dan plan ik samen met u deze schitterende reis.

Reizen op maat doe je met Sajet Specials

Wil jij jouw unieke reis maken die helemaal afgestemd is op jouw wensen? Voor reizen op maat neem je contact op met Sajet Specials.
Ervaring delen