Sajet Specials

Oezbekistan

Wilt u naar Oezbekistan reizen, maar wel geheel zoals u wilt? Een Oezbekistan rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en genieten van optimale vrijheid tijdens uw reis? Maar u wel laten adviseren door een deskundige specialist met uitgebreide ervaring in dit land? Die misschien reistips heeft, waar u zelf niet opgekomen was?

Wij bieden u deze geweldige mogelijkheid aan

Of u nu de klassieke Zijderoute steden Khiva, Samarkand en Buchara wilt bezoeken, liever de woestijn of de bergen in, een combinatie met een van de andere ‘ stammen’ wilt maken, wij stellen uw reis samen zoals u het wenst.

Het hart van Centraal-Azië, een van de knooppunten van de Zijderoute; Oezbekistan. Het land spreekt al eeuwen tot de verbeelding van reizigers. En niet voor niets, met fabelachtige steden als Samarkand, Buchara en Khiva valt er volop te beleven voor de liefhebber van sprookjesachtige architectuur. En ook de ontmoetingen op de kleurrijke bazaars behoren tot de aangename kant van het reizen. De laatste jaren is de infrastructuur voor reizigers sterk verbeterd; in de meeste plaatsen zijn goede hotels en sfeervolle guesthouses in diverse prijsklassen te boeken. De enige hobbel is nog de uitnodigingsbrief voor het visum, maar die kunnen wij verzorgen voor een ieder die een reis naar Oezbekistan bij Sajet Specials boekt.

TASHKENT – KHIVA – BUCHARA – SAMARKAND

Op deze Oezbekistan Hoogtepunten reist u mee naar het culturele hart van Centraal-Azië. Oezbekistan is een land vol historie en kleurrijke volkeren. De fabelachtige steden Khiva, Buchara en Samarkand hebben altijd tot de verbeelding van velen gesproken.

Bekijk ook:

Ervaring delen