Sajet Specials

Lustrumreis

Als specialist in maatwerkreizen besteden wij veel aandacht aan details. Een lustrumreis vraagt juist om zo’n goede organisatie. Wij letten op reistijden, locatie van accommodaties en de juiste afwisseling tussen activiteiten en relaxen. Door onze ervaring doen we dit met veel enthousiasme en vooral met veel kennis die we graag delen.

Opzoek naar een bijzondere reis?

Wist je dat Afrika uit 54 landen bestaat die samen het continent vormen? Helaas is het niet mogelijk al deze landen te bezoeken als reiziger, maar er zijn voldoende mogelijkheden om jou een bijzondere en unieke ervaring te geven.

Als je op zoek bent naar een Afrikaans land dat alles heeft, dan is Zuid-Afrika een geweldige bestemming. Van safari’s en wijnplantages tot walvissen spotten en schitterende stranden. Je vindt het hier allemaal. Niet voor niets heeft het land de bijnaam “De wereld in 1 land”.

Ben je op zoek naar echt een bijzondere reis, dan is Oeganda de bestemming voor jou. De berggorilla’s zijn één van ’s werelds meest bedreigde primaten. Er zijn nog maar circa 880 van deze prachtige dieren in leven. Bijna de helft van dit aantal is te vinden in Oeganda en daarnaast leven er ook groepen in de buurlanden Rwanda en Congo.

Voor prachtige gamedrives en aansluitend een zalige zonvakantie zijn de landen Kenia en Tanzania met aansluitend Zanzibar aanraders.

Voorbeeld van een door ons georganiseerde lustrumreis

Wil je ook een lustrumreis op maat?

Wil jij jouw unieke reis maken die helemaal afgestemd is op jouw wensen? Voor reizen op maat neem je contact op met Sajet Specials.
Ervaring delen