Sajet Specials

Veel gestelde vragen

Ja uw reis is verzekerd, Sajet Specials is aangesloten bij het ANVR, het GGTO en bij het Calamiteitenfonds. Daarnaast heeft Sajet Specials een verzekering voor aansprakelijkheid voor ANVR touroperators.

U kunt dus met een gerust gevoel op reis.

Annulering vanwege pandemie gerelateerde zaken is niet gedekt! Wij adviseren iedereen die bij ons boekt om een goede reis-en annuleringsverzekering af te sluiten die dit dekt.

De ANVR garandeert de kwaliteit van de bij haar aangesloten reisorganisaties. Zo controleert de organisatie de bij haar aangesloten reis aanbieders op de volgende zaken:

– Eerlijke voorwaarden
– Financiële zekerheid
– Veilig reizen
– Kwaliteit reisbegeleiding
– Goede klachtenafhandeling

Als u uw reis door Sajet Specials laat samenstellen, dan weet u zeker dat de vluchten, de autohuur, het verblijf en de excursies goed geregeld zijn. Ook weet u zeker dat u goed verzekerd op reis gaat, ook als er iets mis gaat.

Hierdoor zal de totale prijs wellicht iets hoger uitvallen dan wanneer u het zelf boekt. Alleen bent u dan ook zelf  verantwoordelijk voor eventuele extra kosten en alle andere zaken.

Wij verzorgen reizen naar alle veilige landen in de wereld. Of het nu gaat om een stedentrip  binnen Europa, een cruise of een avontuurlijke reis naar bijvoorbeeld Afrika. Sajet Specials regelt alles van A tot Z. U wordt compleet ontzorgt. Het enige wat u zelf doet is… genieten!

Ook voor autovakanties bent u bij ons op het juiste adres.
Losse appartementen, huizen, villa’s of een leuke Glamping/Camping met het gezin, ik verzorg het graag voor u.

Sajet Specials biedt voor bedragen onder de €100 een standaard reischeque aan. Wilt u liever een gepersonaliseerde reischeque, dan geldt een minimumbedrag van €150.

Iedere reis, zelfs in Nederland, kan voor u op maat samengesteld worden.

Ervaring delen